12:10:00 PM

Flu + Cough = CRY!



Salam all.... Last week baru jer update lil' rayyan demam dan Alhamdulillah dia dh sembuh...
But last weekend time balik putrajaya rayyan dijangkiti virus flu pulak... And batuk pon baru nk hinggap... bila badan tak sihat mula la dia on karaoke dia yg merdu tu...heeeee. and FYI (huuu) at 1am dia tanpa segan silu berkaraoke!!! Well done! Sgt bersemngt dia karok!berjurai-jurai air mata.

Kesian my boo boo....hidung tersumbat nk tido tak tenang ..siap muntah lg... Then kalau dia batuk terus mcm nk keluar something then dia telan balik...fuhhhh... Sian dia... Rasa mcm nk terus antar emergency pagi-pagi buta tu jgk.. At last rayyan reda and dia leh tido dgn tenang... Lega! But still dia terjaga jgk bila tepuk-tepuk sikit then dia sambung tido balik...

Sok tu jgk ktorg terus bawak g klinik...siap senyum simpul dgn doc, doc ckp hingus dia dh penuh duk kat hidung then kesannyer buat mata rayyan berair...mmg pon! Mata rayyan sentiasa berair wlwpun tak nangis...siap meleleh lg...huhuhu..doc ckp dia tak sarankan ubat selesema utk rayyan cause rayyan prematured babies so dia just kasi spray jer...and ubat batuk utk cairkan kahak...thanks doc!

So! This is my hero yg tak sihat tu.... #mata berair


Get well soon son!

Related Posts with Thumbnails