2:10:00 PM

UPDATE BUNDLE

Hello Geng! Lamanyer tak hupdate blog kan? tula keBiziAn di tahap maksima!!! Komen uolls pon x sempat nk balas....SORRY kengkawan!

Banyak benda yang berlaku sepanjang KEtidak updateTAN blog ni... Antaranya:

ENTRY 1. ABANG DEN DAH KAWEN....


Finally...sampai jgk seru dia utk berkahwin.. Actually sy ada 3 org abang...2 dah berkahwin..tinggallah dia ni sorang still hidup membujang....enjoy sangat dia hidup membujang...kitaorg panggil dia PALI coz nama sebenar FAZDLI B. MOHD NOH...anak manja ni...org dia pon sempoi jek...nama isteri dia PUTERI ALIYA....so, kesimpulannyer Bertambah la kakak ipar sy....yihuuuu!!!!welcome to our family!

ENTRY 2. ECZEMA
Bagi ibu-ibu yang ada anak kecil mesti agak biasa bila sebut ECZEMA bukan? 

Eczema merupakan masalah penyakit kulit yang biasa dialami di kalangan bayi. Terutamanya, di kalangan bayi yang berumur antara 2 - 6 bulan. Kebanyakan kes, ia berterusan sehingga peringkat kanak-kanak.


My lil' son  pon ada eczema...dia alah pada telur. Sejak umur dia setahun selalu naik merah bahagian leher...lipatan lengan..and dada...kesian dia..kalu naik merah2 je msti nk garu-garu...kadang2 sampai berdarah...1st naik merah-merah cmtu sy bawak dia jumpa pakar kulit...so doc kategorikan sbg eczema. doc ada bekalkan ubat , berkesan ubat tu hilang segala merah-merah...Then tak lama lepas tu datang lagi merah-merah...garu-garu...kulit pon kering.. keadaan ni berlarutan sekian lama...macam-macam krim kulit sy beli...dan akhirnya sy diperkenalkan dengan satu produk ni mmg direka khas utk penyakit eczema.(Actually ada jgk produk lain khas utk eczema tp keberkesanan tidak mnyerlah!)So mari cuba yang ini!!!!!!!!!!

JENG...JENG...JENG...

TADAAAAAA!!!!


sangat puas hati bila pakai mandian EZERRA...EZERRA ada mandian dan krim. baru sekali dua pakai terus merah-merah hilang. kulit kering yang kene garu sampai berdarah pon dah tak de beb!
Wacaya samaluuuuuuuuuuuuuuuuuu EZERRA!


Semoga ENTRI ini berguna kepada ibu-ibu yang memerlukan seperti sy ini. EZERRA ni boleh dpt di farmasi-farmasi berdekatan. Harga semasa RM41 untuk mandian dan krim RM23.
Selamat mencuba ya!

That's All For Now.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails