12:29:00 PM

Lil' Rayyan Party

          Happy Birthday lil' son!
   i made this cake for my lil' prince...hehehe...
2 layer cake about 3kg.
 simple jer...choc moist cake with choc cream layer and chocolate ganache.nyummy!!!

Last weekend me and my hubby buat birthday party untuk rayyan...kami panggil semua kanak2...
mari semua!!

Sangat seronok bila semuanya yang dtg pon seronok...rayyan pon seronok...
birthday party ni mmg kami khas kan utk kawan-kawan rayyan...
dan kami sediakan menu yang pasti mereka suka..hehehe

 Hopefully mereka suka... =)
ada juga menu lain...

mee kari
spaghetti goreng
pizza
samosa
nugget
kuih karipap pusing
kuih pelangi
kuihkaswi 
bubur pulut hitam
buah tembikai susu

air sirap soda

itulah menu utk minum petang kami...
actually party start jam 5 petang.

beginilah keadaan time tu...rayyan mmg suka kanak yang berusia begini datang pada dia...kalau org besar yang datang dia tak layan...
with papa...papa letih nak handle rayyan...
dah boring duduk dlm..mari keluar...

Shayang bucuk mama ni....happy birthday shayang...

that's all for now...

love,
papamama


0 comments:

Related Posts with Thumbnails