10:33:00 AM

I'M 1 Years Old Now!!!

Hello People!!! i'm 1 years old now...CA 10 Month Old
Harini ucuk mama bangun awal...bangun terus duduk sambil pejam mata...mama tau sebebnarnyer dia mengantuk lg... tapi nak tunggu mama n papa wish kan? hehehhe
Tapi nenek lagi awal sing a happy birthday song to you son! 
sgt pantas nenek kan?
Besar dah shayang papa n mama....
Mama pon tak boleh lupa dari permulaan ucuk mama menghuni dalam perut mama smpai lah kita jumpa kat dewan bersalin =)
Semuanya pengalaman yang indah untuk mama n papa...
Rayyan lahir pon tanpa mama n papa jangka...
sgt kecik anak mama mase tu..
mmg kami tak boleh lupa saat tu shayang...Terima kasih Allah.
Mama tahu rayyan anak yang kuat...
rayyan kuat bertahan lepas dilahirkan.
Dan sekarang rayyan jadi anak yang baik!
Senyum sepanjang masa buat mama n papa cair!!!hehehe..
Semoga kamu menjadi anak yang soleh, anak yang pintar,anak yang mendengar kata, didekatkan dengan perkara yang diredhai Allah. 
we love u son!





LOVE,
PAPAMAMA

0 comments:

Related Posts with Thumbnails