10:59:00 AM

B.O.O.K

Hi All,
Sat : Time ni, kat tmpt parking (pon bilehhh!)...muka Rayyan muka mintak balik. Rayyan bersiar-siar bersama-sama nenek min dan cik2 nya yg kepochi. Try cari mainan utk dia yg sesuai tp tidak dijumpai. ada kasi dia pegang patung Bunny mula2 peluk2 mcm suka last masuk mulut.ok cancel.! Abis dh tawaf rack mainan kat JJ tu still nan hado mainan yg sesuai. Atlast kak min n the geng yg shopping barang. dah kami nk balik putrajaya pulak! bye!


































Sun : Muka mintak bawak jalan la ni, misi utk harini nak cari barang Mr hubby and +++






















Time dia tido tenang kit nak makan...akan tetapi baru je beberapa ngap! dia dh bangun...aumcak!!! tp sib baik dia cool je time bangun.






















Teringat ada jualan buku The super Monstrous Book Sale!!! Actually kami mmg tgh collect buku utk lil' Rayyan. Yang story dia simple-simple..So ini je yg sempat di sambar...Pilih ni je dah berjam-jam. Kuar-kuar je cakap ngan Hubby "eh! dah malam?" huhuhuhu..Mcm nk pegi lg,bnyk giler buku-buku kat sini...utk lil' Rayyan pon ada yg dah habis!Sambil2 tu beli jgk la utk saya.heh!
Kak min pon kirim jgk cookery book 1!tapau!

Pegi lah...until 23Dec!Big Bad Wolf Sale 2012.














P/s : Pada Papa..BABAH..Daddy..ABAH..AYAH..ABI..sekalian yg membawa Stroller sila lah angkat stroller baby anda seperti seorang yg gagah. it is becaussseeee, kat situ tak der lift ok! kene turun tangga..then baru la u all akan jumpa lift.sekian.
~END~


Related Posts with Thumbnails