11:56:00 AM

Permulaan Dunia Baru!!

Assalamualaikum...

Hai..hai..hai..mamai-mamai je kepala ni bila dah lama tak hupdate blog...toing..toing..toing...
sangat lama menyepikan diri...bukan apa pon...sibuk dengan dunia baru saya  wink*;)
Alhamdulillah saya kini sudah pon bergelar "Mamamia!!" heeeee... Just Mama!
sangat banyak benda baru yg saya belajar dan belajar dan belajar...

Maybe kita boleh berkongsi cerita
"saya dan dunia baru" kan?

Tapi untuk entry kali ini...saya just nak kongsi something yg agak penting utk bakal ibu...Actually ini lah yg saya guna dolu-dolu..



DONE! that's all....
or korang semua boleh ke http://mypermatahati.com/blog/download ada benda lain yg korang boleh explore...
note: list yg ada kuantiti tu sila abaikan yer..mmg dah ada bila korang download nnt ;) - credit to mypermatahati.com

dengan list ni la saya and my ucuk hubby gigih pergi kedai
mencari + selongkar + putar2 + letih + puas hati = compelete!
(tapi ktorg tambah sikit je benda mcm
Electronic baby cradle, Baby Bouncer,
Baby play Gym 
hehehe - sekarang ni semua ni
my baby guna...hebat bukan?haha )
lepas dah beli semua barang korang leh rilek je la goyang kaki!
mudah kan..heee..

ongkos RM..RM.. mmg kene di sediakan awal la kan..
kalu tak garu kepala jgk u all nnt...korang simpan la sebenayak yg mungkin..tak rugi pon...tapi serius! mmg kene simpan awal..

So perati-perati kan lah check list ini yer...

TQ

0 comments:

Related Posts with Thumbnails