4:10:00 PM

Santai Sambil Makan

Assalamualaikum...
hehehe...arini rajin kit nk corat coret kat sini....tp xder benda sgt pon...
just last weekend duk lepak2 kat rumah my mom..n semuanya rajin lak nk masak2 kit...
And ni pon idea GF my Bro Fadzli tu....dia kata weekend ni nk masak2 la...huhuhu
rajin yer nk masak2 kat umah bakal mertua...uhuk..uhuk...
Pagi2 lagi my bro dh semngat buat bbq kat belakang umah...
huhuhu...
My Mak pon lg la suka ria nk bantu...
Tapi masak simple2 je..tak berat2 sgt...malas nk beriya mcm masak kenduri tu...
So mari lah kita memasak!!!!

HOMEMADE MENU

spaghetti....


BBQ ayam and Kambing
Kali ni beli roti ni sgt sedap..sbb still lembut lg...huhuhu...sy makan bnyk2...
Mak rajin buat mashroom soup...
Mashed with sauce yg bnyk...mkn la puas2
Salad ni GF my Bro yg bikin...hehehehe...layannnnn...
Marilah cuci usus bersama-sama...
Sesuai lah utk den! fruitzz....
Actually mmg skang ni topik pasal mkn je la...PEMBAWAKAN la namanyer tu...huhuhu...berat badan iols pon buleh tahan dh nih..heeeee...
Dalam kepala ni xder la terbayang benda lain...FOOD..FOOD..FOOD...
xder yg menarik selain makanan...hihihi


0 comments:

Related Posts with Thumbnails