11:46:00 AM

Berpuasa @ Pahang

Salam ramadhan uols...
Minggu kedua puasa ktorg lari balik pahang...
ada urusan keluarga yg perlu di settlekan...
4 hari jgk la duk sane...Besttt woooo!
rilek aku 4 hari...tenang je jiwa raga kami bila dpt lik pahang..
semua adik bradik hubby berkumpul..
meriah la kn bila semua ada...
so kat sane aku rajin sikit la nk buatkan kuih yg agak senang + sempoi...
ak wat kuih popiah maggi bersosej..kikiki..
Macam biasa la menu2 kat sini semua nyer aku jarang makan kat Putrajaya + Kajang ....
So kali ni my Sis' IL masakan terubok bakar bersumbatkan tempoyak..
pjg bebenor ler nama nyer...ak jarang bangat mkn terubok ni..sbb tulang dia mak aiii..
lotih den nak kuis...
Ha nahhh..mkn la sampai lebam...ulam2 ni mmg wajib ada la kat sini...so kali ni aku try la mkn pucuk manggis....1st time beb...sian kn..balik kajang siap bgtau mak aku
"ct mkn ulam pucuk manggis..." huhuhu..mak aku pon tak tau bahawasanya pucuk manggis blh mkn..sian jgk kan?yg kaler putih pjg2 tu pon 1st time aku tgk...rebung aper ntah nama dia..rasa dia mcm berangin2 kit...lembut je isi dia...unik tul rs nyer...heh!
kali ni balik pahang ada la adik dayah yg mcm tweety bird tu...kali ni balik dia dh nk pandai ckp...ramah tul dia bila dh besar..dh pandai jln jgk...geram kn?
Ohhh ya! Ada video dayah tgh soh..seh..soh..seh...

Lil' Hidayah ~ tweety from Mr.Mrs AJ .
Nota Kaki * keadaan dlm video agak serabut almaklumlah time kami baru smpai..
then, ada gangguan + semak2 kakiku...harap maklum.

Tak sabar rasanya nak balik
beraya @ Pahang nih...
~ Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya ~

Related Posts with Thumbnails