10:00:00 AM

Licciiinnnn

Apepasal Licin2 ??
ha ni yg nak citer nih...korang konpem biasa dgr ayat "Licciiinnnnn"kan?kan?
Iklan Nescafe tu...ala xyah nk geleng2...kan ker cute pelakon iklan tu...
"Halussss...Liccinnnn" hahaha...
Tp aku bkn nak berkempen psl nescafe' pon...
just wanna share one of my story...
tp biasa2 jek citer ni...xder la happening smpai nk melompat...ala kadar je la...



ni ha pasal budak kenit ni ha...Toyyib
agaknyer dh terpengaruh ngan iklan nescafe' tu kot...korang tgk la aper dh jadik!!
Ni adalah gambar sebelum tau!



.
.
.
.
.
.
.
.
.




Ni adalah gambar selepas kejadian!!!
Adoiii aii....kesian dia dh B.O.T.A.K rupanyer....Saje je kasi pkai bj yg sama takut korang konpius...mudah sikit nak bandingkan..
Toyyib!!!kenapa toyyib botak????? Ni lah soklan pertama aku...
Toyib : senyum jek...

Lepas tu aku tanyer lagik ...Sape suruh toyyib botak???
Toyyib : Toyyib la yg suruh....

Hahahaha...Actually aku terkejut jgk... x sangka datang2 nak g amik dia tgk2 dia dh botak..masa mula2 smpai ingtkan budak lain...skali nahhhhh toyyib la.....
Ni lah penampilan terbaru Toyyib ngeh..ngeh..ngeh...
So Ktorg bwk la dia g fun fair utk meraikan kepala dia yg dah Licciinnnn tu...
Smpai sana..
Bila Aku n my hubby tanyer nk main aper...dia dh pening nak pilih...ktorg tunjuk la tmpt yg sesuai ngan umur dia la...ye la safety first...
tunjuk2 punyer tunjuk dia nk naik buai pusing nih...

.
.
.



Dia kata dia berani...x takut...so kitaorg pon layann je la...
ok set...
p beli token n jalaannn!!
kat sini token paling max utk main 2 token seorang...
ok la tu...1 token RM2.50
okay !! go toyyib go...time starting blh la peace2 kan toyyib..hahaha..



Bila buaian ni dah pusing mcm kipas angin kat umah tu...
time tu la dia tersedar tingginyer langit nih...hah!
Time tu kuar mcm2 dialog dia kat hubby:
Toyyib : Cik Ajai Suruh org tu berentikan.....
Toyyib : Cik ajai mcm mana kalu jatuh lps tu patah tengkuk...
(sambil muka cuak xleh kontrol)
Patutlah aku yg kat bawah ni tgk muka dia berubah-rubah...kejap senyum kejap takut...hahaha
Pastu hubby cool kan dia...bila my hubby pegang kaki dia...Tu diahhh ketaQ2!!!! hehehhe
Sian toyyib .... xper la adventure sikit...



Best gosok2 kepala budak botak ni...huhuhu
So nilah cerita budak baru botak...
sian dia asyik kene bahan je sejak botak ni....

Lps ni konpem dia x botak dah...

Related Posts with Thumbnails