4:18:00 PM

Happy Mother's Day for KAK MIN & KAK MIDAH

Cool je kan muka mak i?? ngee :D selamat hari ibu utk KAK MIN dan my MIL ~ KAK MIDAH...kami sayang & kasih kamu berdua....Muahhhh!!

aku sempat belikan rich choc cake + bunga cumel...hehehe
"terima kasih belikan mak kek.." itu kata2 dr dia....

Kak min mmg suka bercerita...kadang2 sampai dia lupa yg dia dh bercerita topik yg sm berulang sekali lg...hikhikhik...bnyk cerita bnyk la petua kak min....
ada je petua2 kecantikan la...kesihatan la...dan mcm2 lg...


sentiasa dia turun kan...Actually umur my mom 55 okay....
sehelai uban pon x lekat lg...kan best kalu aku ikut jejak dia..weeeee~bz sakan kak min skang ni...ni lps amik gambo ni pon dia kuar...weiilaaa.. semangat dia tetap kuat utk kesenangan anak2...anak2 gegirl dia tmpt dia luahkan rs hati...kalu balik je msti ada je benda yg dia nk share ...tp kak min ssh nk mngalirkan air mata depan anak2 selaian hari raya ...heh tp belakang kami hanya Allah yg tahu..
~bertakung air mata aku


Kebetulan my MIL pon seperti Kak min....bercerita dan pencerita.....setia saje aku mendengar....sentiasa buat yg terbaik utk anak2 dan MENANTU...hehehe kalu balik je umah my MIL ni ... ckp je nk mkn aper konpem dia tunaikan~bestkn.. my MIL usianyer sudah menjangkau 61...still kuat nk buat itu dan ini... kuat spt hatinyer..itulah kasih yg kak midah curahkan....terharu~ hug
dan yg pasti dia seorang ibu yg sgt tabah... ~ respect


~mereka adalah jantung hati saya + my dear hubby~
Begitu sempurna mereka dihati kami....~ lot's of love


"sedap mcm ice cream"
~ Happy mother's day !! ~

11:57:00 AM

Toyyib @ Pahang

Toyyib follow ktorg balik Pahang utk yg keberepa kali ntah...huhu



beronok-norok dia dpt ikut ...



dpt jln2 suka la ....mkn kene suap..suka la..haih...



Yg bestnyer dpt cotton candy kat pasar mlm kat bandar pusat...



tu yg dia suka tu.....juling mata dia dpt mkn cotton candy...aku lak suka tgk org tu wat live depan mata cotton candy tu....kira jakun jap la..hak..hak..



ktorg balik jengka lagi la seronok!!!!!!!!!!!!!



jumpa Mak tersayang...cayang mak...love...love...love...****







Xder member pon xper..leh lg nk main sendirik-sendirik....
Main bubble!!!




Antara yg paling best time balik mesti la bab MAKAN!ha kali ni dpt menikmati rasa ikan KELAH beb! ikan Tengas pon ado!




My MIL masak lauk lemak cili api....



baru tau ikan kelah ni bertulang halus..



ala2 ikan terubok...tp tulang dia xder la bnyk mcm terubok tu....



isi dia cm kesat2 kit....Raja sungai tu yg isi ada tetulang kot..huhuh
dannnn... ada ikan krai pekasam...



seronok tgk toyyib happy kami pon happy 100x ...yipppyy!!




Sebenarnyer ada plan nk g Gunung Senyum..tp terpkasa cancel ...




it's ok maybe next time...







~ Terima kasih x terhingga kpd toyyib sebab membantu cik siti membetulkan nama "KELKATU" dan bukan "PEPATUNG" titik! ~ x sangka lak time balik pahang ada musim kelkatu terbang carik lampu.

Related Posts with Thumbnails