12:41:00 PM

Wedding @ PeRak...Same date?

Last weekend Kak min ajak g kenduri kawin kat perak...
Nak tau x...tarikh wedding dia ni sm la ngan tarikh wedingg dayz kami...hihihi...
27 Feb .... but diaorg 2011 la...x kan 2010 kot...huhuhu

Btw congratz utk Wadud & Ain...sebut betul2..Wadud tau...sbb Kak Min salah sebut..."Widad" and hubby pun silap kit sebutnyer.."Wudud".sekian.

Lambat jgk gerak g Perak...Sbb Kak Min kene attend meeting pulak pg tu...xper la tunggu je dlm kereta...

masuk2 je kete Kak min say's : "Mintak Maaf Mak Lambat...diaorg tahan mak tadi...mak kene sah kan minit..."- Budi bahasa seorang ibu kepada anak...korang ada wat cmtu x?

So @ 12pm baru la kami semua gerak dgn tenang...

Gamba ni bukan aper...sambil2 tunggu Kak Min...kami cuba mencari hiburan...haih??Kami sudah kenyang....Actually secara kebetulan tema wedding ni sm lak ngan baju kami "White" dah la date wedding sama....baju ktorg lak sama tema...coincidence.hehehe...Aper2 pun terima kasih perut kami kenyang...

Alhamdulillah...

Kamalia with Wawa...Kak min jaga wawa ni time mak dia g kerja...her mom's a lawyer..and her father also...tp wawa ni xder la loya burrr...huhuhu.. Kak Min datang kenduri ni kira pakej la nk jumpa wawa sekali...hehehe...Tembam kn?

Tengok la! bila Kak Min pegang bukan main layan lg....Wawa ni dgn nenek n atok dia pon dia x rapat mcm ni...Dgn aunty n uncle dia pon dia x nak...Tp bila dgn Kak min mcm ni lah...melekat...

Shira a.k.a sofea and Kak Min...konon sama tema la ek blue black?hemmm...

Ni lah penggantin dua sejoli nyer....Yang sebelah kak min tu tuan rumahnyer...

Ha sape kata toyyib tak ikut? sape kata? sape kata?dia ada la...bwk dia kali ni dia agak ligat sikit...kene jaga lebih kit...kang tau2 je dh smpai sininn...dan sinunn... huhuhu...so last weekend adalah moment yg sgt bestttt!!! 1st anniversary 26022011 and attend wedding 2702011..heheh..

~ Perak ~

9:58:00 AM

Our 1st Anniversary ...

Alhamdulillah...
26 FeB 2011, Saturday is our 1st Anniversary ...Yeppi!!
Syukur...
Thank You Allah...
We enjoy our love life together with guide of Islam..May Allah blessed our married...
Terangi hati kami Ya Allah dengan AgamaMu...
Tau2 je dah 1 year kami bersama... kejap je kan masa berlalu...
For 1 year jgk kami mengenali hati dan budi dengan lebih tulus...
We complete each other...
Setiap hari kami sentiasa belajar something new utk menjadi lbh baik...
Kita x pernah berhenti utk belajar kn?
Kami sentiasa mengucapkan syukur di atas penyatuan kami bersama izin dari-Nya..
So utk menyemarakkan lg our 1st Anniversary ..
we celebrated with our own style...hehehe
Actually lot's of thing we've done ...until 1 am okay!!!sgt teruja and happy yieppy...
Tp 1 ni je kami leh share dgn u all ;)
Yg lain tu biarlah jd our lovely secret kn?
Nnt jadi x best la kalu smua nak citer...so let's it be a bit private anniversary...hehehe
ok2 dah tu...so ni time kami memenuhkan perut with a delicious menu...
Kami yakin boleh licinkan semua pinggan2 yg ado...huhuhu
Cold Beverage And 100% fresh juice..

Fish and Chicken menu... i choosed Chicken Chop...Sgt2 puas hati... Large size!!Mula2 ingt x blh habis...Tp.....hehehehe..Tapi mmg menu2 smua L size...kami mula2 mmg berdebar-debar nak mkn takut x abis...waiter n waitress pon dh usha2 jek...dlm gamba nmpk mcm ala kadar je kn..hehehe.. Appetizer menu... Fish Finger .... So..so...crispy!!!
Plate paling besar...Salad..a bit supprise masa salad ni dihidangkan...sbb bnyk...sgt sedappppp!!! rasa cheese dia yg sedap tu...
Tp dlm x sedar abis jgk...hehehe..Caesar Salad...ada bread cube and chicken cube...nyum..nyum...FRESH!

My dear hubby choosed this menu...it's a Lamb...Braised Lamb Steak... Bau?? was so..so..gud....mmg terangkat la...
Delicious...Tabik utk Chef!!!
See!!! so juicy...softed...lazat der!!!
Dessert... Brownies with Vanilla ice cream....OMG! this is the best brownies ever!!!
vanilla ice cream ni pun sedap...rasa mcm buskin- robbbins ice cream...pejal2 and x mudah cair...mantap!!
Bila dh smpai dessert perut pun dh angkat bendera putih...hehe
Cukup lah cukup!!! kata perut kami.
Alhamdulillah selesai...
kami x blh tido lps mkn...ada bnyk lg benda nk wat ni...Wiheeeee! happyyy!

~Happy 1st Anniversary To Us ~ Love ~

Related Posts with Thumbnails