11:53:00 AM

NAJWA LATIF???

Salam all....

baca tajuk entry kali ni??hehe..kenal x sape tu?kenal?

haaa....

Imratul Najwa Bte Abdul Latif @ NAJWA LATIF....


Actually saya tau kewujudan dia @ youtube...dia seorang gadis yg ingin berkongsi bakatnyer bersama-sama kita...ha cmtu la kiranyer....


dia berbakat bermain gitar n suara pon blh tahan...usia???muda lagi najwa ni...

16 thn ok!!

1st lagu dia yg saya dgr "CARTA HATI" ...

not bad ok..utk usia semuda dia...

gud lyric and gud song!
U all blh dgr lagu CARTA HATI di sini

lihat...dengar..dan rasakan...hasil karya gadis 16 thn... ;)

banyak lagi lagu yg dia nyanyikan di youtube....try la search...hehehe

actually dia ada jgk nyanyikan lagu ost lagenda budak setan - bila cinta...
sy dgr dan layannnn...asalkan ada kene mengena dgn legenda budak setan saya suka...why? because i'm addicted with it...novel..movie...n drama series..hehehe...ok dah..dah..
memandangkan blog sy ni dh ada background music...so i terpaksa la kasik link utk video jek..kang kucar + kacir lak jdnyer...heheh..ook la tu kan...
klik je ..mudah kn? huhuhu

kalu nk tau pic kat bawah ni la najwa...
Taraaaaaa!!!!

.

.

.

.


Najwa ada blog jgk tau... click here


So najwa all da best to u ya....hopefully dpt hasilkan lg lagu yg


bom-bastic-Dabom!!


~ chai yok!!! ~

Related Posts with Thumbnails