10:27:00 AM

Mim Alif Kaf Nun sesambil beraya di rumah my bro...

tema nyer? Makan...makan...makan lagi...
tapi ingat jgn mentekedaghah sampai tak hengat dunia...Ingat-ingat la sikit yer.
ok kali ni nak share ler sikit kan ngan uols time kami semua beraya kat rumah my bro...
turn diaorg pulak masak memasak ni...
ptg 10hb tu kami serbu rumah mereka ni...
layannnn...

ok time ni semua berkumpul kat rumah mak...
tp my bro fadzli n fitri x dpt join atas hal-hal duniawi mereka...
it' ok...kami faham.Lalalala..cukup time kami semua gerak la ke sg ramal dalam...dekat jer kan..bukan keluar daerah pon.
sesampai jek kat rumah my bro semua terus menuju ke ruangan makan...aper lg..Bismillahhirohmannirohim....
sampai tak hengat la nak
 amik gambar menu kak yantiku..

perut dah kenyang, hati pon senang...baru leh rilek-rilek dengan tenang...kan?
so my abah paling awal posing depan camera ok.
Tapi senget la abah....dgn irdi-irdi sekali senget...try sekali lg amik..ok ready!!!!
1
.
.
.
2
.
.
3
.
.
ok la kan....
kami pon teringin jugak nak bergambar raya..hihii...tapi my sayang mak ni pulak main tutup-tutup mata....
lagik satu kali!!!!

1...2..3....
.
.
Boleh la !!!
This is my SIL ...ummi kepada nuha, Toyyib,and 2 lg gegirl tu....

Bagus kan? walau sesibuk mana mengejar hal dunia still lg ingt Yang SATU.
gud Boy!

Mereka ni sentiasa la ada benda nak di borakkan...

Ohhh tadi uols dah solat kan? so boleh la terus kan main PS2 tu yer...

Cian irdi kene duduk di sebalik jejari kayu..huhuhu..sama nasib mcm teddy tu. hahaha...
duk diam-diam..jgn nangis-nangis tau...suara u tu nyaring okay...huhu
Anak-anak, menantu & cucu lelaki Abg Noh n Kak Min...actually tak cukup lg 2 org la...bz sgt ler mereka tu...
(Nuha just menyelit jek..dia girl ok.)

Jap yer nuha...muka cm dah boring jer...
Family my Along....
Family My Bro Farouk....

Ok yang ni anak-anak , menantu  & cucu perempuan Kak Min n Abg Noh
Ok mlm tu kene balik cepat2..balik rumah mak yer...bukan balik putrajaya.jom balik!Ada org nak dtg raya...
Pssst * click picture for sharp view
~ Salam Lebaran dari kami sekeluarga!!! ~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails