4:04:00 PM

LIVERPOOL...LIVERPOOL..LIVERPOOL & M'SIA

Umang Aiiii!!! bersawang blog den ha! lamo bonar x hapdate...
apo kan dayo...den banyak bonar urusan mmg sakan lah sibuk den..
ngadap keje tu ofcoz la senah oiiii...keje luar pon ada jgk...pastu xtvt sampingan kat opis ni lg buat den bz sakan..korang pernah dengar tak 5S?? org gomen konpem hangguk kepala!!ha tu la yg den ngadap dua menjak ni...lps tu bz ngan program family...itu..ini..itu..ini...kenduri...lps tu ada la buat sikit persediaan nak sambut bulan mulia ni...aku n my dear hubby cari tailor lah..cari kain lah...itu dan ini...
TAPIIIIIIIII!! jgn la ckp 'Elehhh puasa pon belum dh sibuk2...'
bak kata pepatah sediakan payung sebelum hojan!
settlekan aper yg patut jek..nnt xder la time bulan Ramdhan baru la sibuk nak g JALAN TAR ...Adeh! minggu ketiga Ramadhan surau lengang je sbbnyer sibuk nk beli itu dan ini...kan?kan?
So aku dh settle kn aper yg patut dh smpai bulan
Ramdhan Al-Mubarak baru lah fokus dengan ibadah..Amin.
tp arini ada lah sikit ruang nak ngadap blog ni...
OKEH!! tu jek...panjang bebenor..
SO yg paling last benda aku buat smpai xder ms nk hapdate...
Aku g Malaysia XI vs Liverpool FC Liverpool Asia Tour 2011!!
har..har..har...
tak sia-sia jgk la beli ticket ;)
aku g wit my hubby...ramai sehh.. agak teruja jgk lah... 
jom layan gambar kami...
ni time training session... datang awal jgk..tgk2 aper yg patut...time training ok lg keadaan di sekitar....tenang...siap cari parking yang strategik! kat tmpt parking pon dh nmpk org pkai baju RED colour! Baju kuning2 pun ada jgk...






















Excited nak masuk staduim nih...tgh tunggu gate bukak je nih...
 Okay ni time Team Malaysia tgh training...begitu Gigih RajaGopal kan??
Yeah!!! and this is Liverpool Team....agak lewat jgk diaorg turun padang utk training...tp xper layannnn....Time diaorg masuk mmg semua bersorak la..jerit2..hihihi..
Tp Suarez, Gerrard and Reina xdpt dtg yer kawan2...
Tibalah waktu yang ditunggu-tunggu.. friendly matches...
Malaysia Vs Liverpool FC
See!!! jem giler...kuar rumah lambat ker?? tak pon!
gara2 mereka2 tu dah tutup tmpt parking...Cet!
so terpaksa la g tmpt parking yg jauh gilez...tp xper...
SABAR ITU SEPARUH DR IMAN!
Nampak tak keadaan kat tmpt parking tu...kene jalan mcm tgh main treasure hunt! mmg layannnn lah! hahaha.
Sampai2 jek kat tmpt parking jauh ni, terus dgr org complaint pasai kene park jauh2...soh..seh..soh..seh..

My dear hubby yg sedikit bersemangat bila dh smpai kat booth2 liverpool FC & HM...Fair la kan? pkai jersey Malaysia..
walaupun The RED di hati...
King Jersey! org baru nk masuk....bnyk lg kerusi2 kosong...time ni stadium dh bingit ngan lagu
"You'll Never Walk Alone"  mmg happening la...nyanyi ramai2....bergema satu stadium...mat saleh depan aku lagi la bersemngt nyanyi...Actually time ni Team Liverpool dh pun turun padang regangkan lutut..huhu..pastu amik2 gamba la tgh2 padang...
Sempat lg...Almaklumlah xder org lg time ni...leh lg nk mkn dgn senang hati...haha
lps je bape minit penuh depan belakang...
Okkkkk....Start!
Ramai bukan?? mmg meriah....siap buat ombak2 putaran satu stadium...best!diaorg mmg sporting =)
Hampir 80,000 okayyy...
Time's Up...That's All For now!!! We're enjoy+fun for the hold dayz!

Video ni time baru smpai...org pon x penuh lg...nyanyi lagu you'll never walk alone ramai2....semua org stand up ...LIIIVERRPOOLLL...YEAAAAAAA!!!!pastu semua bersorak...best2...video time org dh penuh x sempat rakam.



from Mr.Mrs AJ

2 comments:

si gebu said...

cantik tudung masa g tengok traning tu..nanti masa Msia vs sppore akk nak turun satu family lak...tu pun kalau dapat la...mana tau dapat duduk kat tempat VIP lak..hahahhha

Mr.Mrs. AJ said...

time kaseh kak...hihihi...best2 g tgk LIVE..tp dgr citer tiket dh abis betul ke kak?? Diaorg x jaga sgt leh je duk tmpt VIP...sebelah Agong kursi kuning tu je x leh duduk...kikiki...aritu tiket kiteorg pon diaorg tak koyakkan..silap2 aribulan ada org jual balik tiket tu ari sabtu tu..

Related Posts with Thumbnails