4:18:00 PM

Happy Mother's Day for KAK MIN & KAK MIDAH

Cool je kan muka mak i?? ngee :D selamat hari ibu utk KAK MIN dan my MIL ~ KAK MIDAH...kami sayang & kasih kamu berdua....Muahhhh!!

aku sempat belikan rich choc cake + bunga cumel...hehehe
"terima kasih belikan mak kek.." itu kata2 dr dia....

Kak min mmg suka bercerita...kadang2 sampai dia lupa yg dia dh bercerita topik yg sm berulang sekali lg...hikhikhik...bnyk cerita bnyk la petua kak min....
ada je petua2 kecantikan la...kesihatan la...dan mcm2 lg...


sentiasa dia turun kan...Actually umur my mom 55 okay....
sehelai uban pon x lekat lg...kan best kalu aku ikut jejak dia..weeeee~bz sakan kak min skang ni...ni lps amik gambo ni pon dia kuar...weiilaaa.. semangat dia tetap kuat utk kesenangan anak2...anak2 gegirl dia tmpt dia luahkan rs hati...kalu balik je msti ada je benda yg dia nk share ...tp kak min ssh nk mngalirkan air mata depan anak2 selaian hari raya ...heh tp belakang kami hanya Allah yg tahu..
~bertakung air mata aku


Kebetulan my MIL pon seperti Kak min....bercerita dan pencerita.....setia saje aku mendengar....sentiasa buat yg terbaik utk anak2 dan MENANTU...hehehe kalu balik je umah my MIL ni ... ckp je nk mkn aper konpem dia tunaikan~bestkn.. my MIL usianyer sudah menjangkau 61...still kuat nk buat itu dan ini... kuat spt hatinyer..itulah kasih yg kak midah curahkan....terharu~ hug
dan yg pasti dia seorang ibu yg sgt tabah... ~ respect


~mereka adalah jantung hati saya + my dear hubby~
Begitu sempurna mereka dihati kami....~ lot's of love


"sedap mcm ice cream"
~ Happy mother's day !! ~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails