12:41:00 PM

Wedding @ PeRak...Same date?

Last weekend Kak min ajak g kenduri kawin kat perak...
Nak tau x...tarikh wedding dia ni sm la ngan tarikh wedingg dayz kami...hihihi...
27 Feb .... but diaorg 2011 la...x kan 2010 kot...huhuhu

Btw congratz utk Wadud & Ain...sebut betul2..Wadud tau...sbb Kak Min salah sebut..."Widad" and hubby pun silap kit sebutnyer.."Wudud".sekian.

Lambat jgk gerak g Perak...Sbb Kak Min kene attend meeting pulak pg tu...xper la tunggu je dlm kereta...

masuk2 je kete Kak min say's : "Mintak Maaf Mak Lambat...diaorg tahan mak tadi...mak kene sah kan minit..."- Budi bahasa seorang ibu kepada anak...korang ada wat cmtu x?

So @ 12pm baru la kami semua gerak dgn tenang...

Gamba ni bukan aper...sambil2 tunggu Kak Min...kami cuba mencari hiburan...haih??Kami sudah kenyang....Actually secara kebetulan tema wedding ni sm lak ngan baju kami "White" dah la date wedding sama....baju ktorg lak sama tema...coincidence.hehehe...Aper2 pun terima kasih perut kami kenyang...

Alhamdulillah...

Kamalia with Wawa...Kak min jaga wawa ni time mak dia g kerja...her mom's a lawyer..and her father also...tp wawa ni xder la loya burrr...huhuhu.. Kak Min datang kenduri ni kira pakej la nk jumpa wawa sekali...hehehe...Tembam kn?

Tengok la! bila Kak Min pegang bukan main layan lg....Wawa ni dgn nenek n atok dia pon dia x rapat mcm ni...Dgn aunty n uncle dia pon dia x nak...Tp bila dgn Kak min mcm ni lah...melekat...

Shira a.k.a sofea and Kak Min...konon sama tema la ek blue black?hemmm...

Ni lah penggantin dua sejoli nyer....Yang sebelah kak min tu tuan rumahnyer...

Ha sape kata toyyib tak ikut? sape kata? sape kata?dia ada la...bwk dia kali ni dia agak ligat sikit...kene jaga lebih kit...kang tau2 je dh smpai sininn...dan sinunn... huhuhu...so last weekend adalah moment yg sgt bestttt!!! 1st anniversary 26022011 and attend wedding 2702011..heheh..

~ Perak ~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails