6:40:00 PM

Putrajaya WOW ke?

Yuyu...

Korang pegi x WOW Putrajaya last weekend??

(On 11-13 Feb 2011)

sy and hubby ada la lalu lalang ke sane...

Biaser je la..xder la WOw mana pon....just Ok la..

Ada la 1,2 gerai yang menarik sikit...heh..

Mcm gerai Harley Davidson...F1 Simulator...Vintage Car...pastu Poket Bike...

xder benda sgt kn?


Time kat sini adalah best sikit...sanggup la nk amik gambo..hehehe

Actually ni F1 2010 version...Bigger than my imagine okay!!


Pusing pastu pusing.bosan.Makan.hahaha...pastu ktorg pegi mkn jap...

Kenapa x balik rumah?

Coz malam tu ada concert la babe! Lps tu ada fire works ok! 9.00 PM concert started! Tau x sape artis? Hujan band, Awei, Amy Search, Ella, Ramli Sarip, Mila etc. ...bla..bla.. Aku sebut yg aku nak dgr jek..hahaha..Noh Hujan sedikit jujur org nyer...dia leh lak citer dia ada kursus kawen tghari tu...siap ckp Miss Nina x brapa faham BM so kene g kursus kawen in BI..dah dia pulak yg x faham BI..huhuh..Motip? Ella ngan awie lak ada unsur2 lawak spontan...huhuhu..Hantu Kak Limah!! Ramli Sarip sempoi!!Otai tuuu..mmg best!!Amy so cooL! diaorg ni mmg legend lah... Suara jgn citer ar...mcm dlm Cd Album yg korang dgr tu la..sejibik! Fire works after concert..dah midnight time tu... adoii letih!! duk kat tmpt yg selamat kit....xder pencemaran...hehehe Safety First! Abis concert balik cpt!! Tomorrow morning On Broga Hill!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails