9:08:00 PM

Lot's of Love....


This is Toyyib family banner...But waittt! kenapa ada kami??
This is the story....Story of Us......
Najmuddin Toyyib Bin Fu'ad....
kenalkan ??? kebanyakkan entry msti ada muka dia ni kan..hehehehe...
Dia sangat dekat dgn saya...
Actually dia x sempat nk bau hospital..kat rumah dia dh selamat dilahirkan...huhuhu..Sy dpt tgk dia lps beberapa minit selepas dilahirkan sambil menghisap ibu jari nyer...comel bukan?tak nangis diam je...smpai la ambulance dtg n wat aper yg patut...
Dia - the only one boyz in his family...
Dia membesar di depan mata sy...
Bila dia dh pandai panggail "Cik Siti" sy rs bahagia ;)
Sampai sekarang kami sentiasa dekat...
ermmm..
when i have someone, sy kenalkan dia pada Mr Ajai...hehehe...
dan x sangka mereka mmg ngam! what a supprise!!!
and they getting closer and closer...dan dia terus panggil "cik Ajai"
Deeply in my heart i'm so happyyyyy...

Time nk keluar dgn Mr Ajai before kawen dulu2 ada jgk ajak toyyib join...dia melompat suka...

When i'm getting married...he's so excited and happy for me...
he alwayz says "cik siti ngan cik ajai nak kawen yea? "

On my big dayz pun dia sentiasa dekat dgn kami...Toyyib2...hehehe

see!!! so close kn??

Last weekend, 3 of us gerak g rumah my MIL @ Pahang...hampir 1 week kat sana..and this is 2nd time toyyib join us...2nd time?? i think more than that!huhuhu

dia happy kami pun happy....

Lot's Of Love...

0 comments:

Related Posts with Thumbnails