1:20:00 PM

Kenduri Kawen...

Yuyuyu...Ahad lepas ktorg xder agenda sendiri...so, my parent ajak g umah org kawen...ni kali kedua kenduri kawen yg ktorg terjah lps ktorg berkahwin...huhuhu...yg kawen ni jiran kat umah Kak min (my luvly mom..)


So ktorg pon layan je la g kenduri kawen...kenduri ni wat kat Dewan P8....

Dalam kepala nk penuhkan perut n nak hadir kn diri je...huhuhu..sejak dh kawen ni kalu g kenduri benda lain dh x pandang dh...pengantin pun dh x heran dh..makeup cmne lawo pun x peduli...majlis gempaq cmne pun x terpengun...maybe sbb dh kawen kot...haha...yg penting perut kenyang..yeah!!Terima kasih Tuan Rumah....Sy sgt knyang... :)

Ok di bawah ni adalah askar kecik yg paling rapat dgn ktorg....(cik ct n cik ajai di hati dia sentiasa....)kadang2 tersasul panggil abg ajai...ungkapan yg keluar dari mulut dia "aku rindu abg ajai!!" hahaha...Nama asakar kecik ni "Najmudin To'yib" masih lum masuk pra -tadika pon lg...tp dia sgt ramah...

Ini pulak kak min..bersama 2 lg anak dara nyer......sy tukang amik gambo....kak min sgt suka bergambar...x payah soh posing2..dia tau2 sendiri...huhuhu..cayalah kak min!

Ini lah muka ktorg lepas kenyang....muka sy pon dh tembam...tp sy x berapa nk heran...masih boleh control2 cun lagi la kot!!!hahaha...cet! podah...

Lepas je kenduri sy ajak la my Family g lepak kat umah...layan TV....sempat jgk la kak min n shira wat kn pizza....emmm..sedap...tp lupa nk capture gamba
pizza....xper la next time k...resipi pon sy leh kasi...no problema....so tu je la xtvt utk ari ahad lepas....xtvt yg sihat bukan?ya!


~ FAmily ~

7:59:00 AM

Makan Noodle...

Salam...ok entry kali ni ktorg nk kongsi lg pasal MAKAN....tp kali tentang
noodle...Noodle sgt popular dikalangan bangsa kantonis....dan kini sudah tersebar ni negara2 seperti hong kong, singapura, dan juga Malaysia...
So last weekend ktorg jenjalan...smbil2 tu singgah la kajang...smpai kajang je perut lapor...krung..kreng...dh perut nih....cari punya cari tmpt mkn ktorg teringin la nk try mkn kat noodle station nih! yg bertempat di Metropoint kajang...padahal selalu je lalu lalang depan restaurant ni....tp sbb nak g "Lalalala" kat "Musix Box" nk release tension la kononnyer....tp kali ni g metropint nk mkn je...huhhu..x sempat nk Lalalala...
Ok...dari jauh dh boleh nmpk Logo restaurant nih...ada jgk cawangan di tmpt lain...di shah alam dll...huhu..
Air yg kami order....Ice Lemon Tea dan Hot Lemon Tea..wah sehati sejiwa ke?haha..sy tak suka yg berais semasa hari hujan...;)
ok my hubby order Noodle Wantan +Chic D. Roll..sedap jgk...rasa mcm ala2 western sikit....kene letak perisa pedas baru terangkat pedasnyer....
Sy order Noodle Wantan Spicy Trio...pedas woooo...berasap...rs mcm nk ke tom yam...cikit...n nak ke asam laksa sikit...nk ke sup sikit...ha xtau lah nk kata rs dia mcm mana....dia letak wantan...fish ball...dll....spt dlm gambar...mmg kenyang lah utk menu nih....
:: So kepada yg gemar kn noodle....boleh la cuba singgah ke ::
~ NOODLE STATION RESTAURANT ~

Related Posts with Thumbnails