12:35:00 PM

ChEwY juNioR ....

Entry kali ni saya nk kongsi psl mkn juga!!!yea! sy suka mkn....ok kali ni nk kongsi citer psl "chewy junior" ...
CJ ni hanya ada di Pavilion...xder lg la setakat ni sy dgr ada kat tmpt lain..tp kalu ada let me know k ;) ... CJ is the new bright kiosk sm mcm Beard Papa's....tp CJ lebih banyak menu...yg menarik and delicious!!
Menu :
Original Chewy
Almond Chocolate Crunch
Peanut Butter Crunch
Strawberry Cheese
Chocolate Oreo crunch
Chocolate Madness
Blueberry Cheese
Lemon Crunch
Apple Delight
Welcoming yellowish smile...
Emmm..nyum..nyumm...
so crispy!!crispy on the outside and chewy inside filled with soft and smooth fresh vanilla cream...emmmm..yum3!!adeh...
Sangat menarik kan?? harga CJ lebih kurang Beard Papa's ....kalu beli time promotion is a credit...sbb akn dpt free beberapa biji..yea! :D
Ok saya boleh bantu anda utk lebih mudah melihat menu2 yg ada di CJ

u all boleh lihat di sini ... :)
~ To all addicted cream puff's and cookies TRY CJ Ok ;) ~

12:26:00 PM

Sweet For My Sweet....

Emmm....mari minum petang dgr D'nuts! skang ni suka sgt mkn benda yg sweet2 ... D'nut juga adalah favourate sy dan hubby juga turut serta....b layannnn aje!!Dunkin' Donuts tu manis sgt...so amik Big Apple is the best!
So tanpa membuang masa ptg tu singgah la Big Apple kat Alamanda...abg2 n akak2 kat big apple mesraaaa...bagus! xder la yg muka poyo2...huhuu... pilih3 then terus balik umah.....
Ngap3 so abis lah d'nuts td..hahahha...kuat mkn manis2 nk Demok ke??
~ SweeT For My SwEeT ~
chAnnel 'AFC' ...watch it!

Related Posts with Thumbnails