1:16:00 PM

Booking For Kitchen Cabinet, Rack ..etc...

Ini adalah hasil kerja my Bro Farouk...so i just promote hasil kerja dia dr tempahan yg diterima...dlm masa yg sama
u all blh la tonton n kalu berminat boleh wat tempahan...
::Info::
>>Pilihan untuk setiap bahan yg digunakan akan ditunjuk melalui katalog.
>>Rekabentuk sama dari idea sendiri , idea En Farouk atau dari mana2 gambar, dll.
>> Kiraan kos adalah mengikut sq.ft. [Harga yang berpatutan]

~ Hasil kerja ~
:: Menggunakan colour MERAH ::
Kabinet yg masih dlm kerja2 pemasangan...
:: Rak Berlaci >> Menggunkan kaler Putih
Kabinet yang Simple dan meanrik
:: Menggunakan Colour Hitam ::
Selain Kabinet, My Bro Menerima juga tempahan spt rak TV, rak kasut , rak buku dll.....
~ Menerima pelbagai tempahan spt bingkai cermin, pelamin, meja kopi dll ... ~
:: Untuk Info yg Lengkap Sila Hubungi ::
En Farouk >> 019-2318360
:: Nak tanyer di sini pon dialu-alukan.TQ. ::

4:11:00 PM

Beard Papa's cream puff....Part II

Ahhhhh!!!sejuk perut ni dpt menikmati rs cream puff....."beard papa's"
Finally!!!
Thanks b coz bwk g sini....beard papa's hanya dijual di 3 tempat je ...OU, Mid Valley and Pavilion..So yg paling dekat kat Pavilion la...last weekend kami serbu la Pavilion..sape2 yg eddicted ngan cream puff msti tahu "beard papa's" kn... kalu x tau leh la try...
Emmm..ms ni dh x sabo nk ngap cream puff nih...huhu..
Sy beli perisa soklat n vanila....info >> sebiiji RM3.80 1 box ada 6 biji..
Ada perisa soklat, vanila, green tea....
demok2 cream puff sy.....tp dlm gamba x sm ngan real punya bentuk...mmg sembam2 and demok2 tau...
nyum2....sepanjang mkn cream puff ni hubby sentiasa senyum je...haha..sbb sy mkn x toleh sebelah?toleh !
~Kepada yg belum try beard papa's cream puff leh la try mam!!delicious!!!~

12:36:00 PM

PONEY - Part II

Finally, baru dpt gamba yg betul2 sharp utk boboy PONEy nih!!hehehe..
x sangka lak aku x putus asa utk boboy poney ni....
sweet kn!!sgt sweet n cute!!boy k not girl...so ini lah muka boboy poney yg aku suka sgt2 tgk kat papan iklan di tepi2 jalan...
~ Poney ~

Related Posts with Thumbnails