9:53:00 PM

KELAHIRAN

Salam...
entry kali ni nk share tentang kelahiran baru dlm Mohd Noh Family!!!!
28 Julai 2010 >> tarikh kelahiran puteri sulung my Bro...
kami sekeluarga sgt2 lah happy dgn kelahiran bby girl ni..
2.27 kg :: hospital serdang
so skang ni my bro dh ada sepasang anak yg comellllllll ;)
anak sulung >> lelaki , 5thn
.
.
.
.
Seusia >> 2 hari
Nama sebelum daftar >> Irdina farhain farouk
tapi ada sedikit perubahan coz my bro mcm x berapa ngam ngan nama farhain so dia tukar 'Ferliz'
Nama setelah diteliti >> Irdina Ferliz
Nama my bro + my sis = Farouk + Raja Ismayanti = gabungan F & I
Nama putera mereka >> Firman izham = F&I
Nama Puteri mereka >> Irdina Ferliz = I&F
Temanya F & I ..hehehehe
Gamba kat atas td tu masa umur dia 2 hari...
tapi setelah di jaga dgn rapi dan sempurna 'Irdi' sudah menunjukkan sedikit penambahan lemak di bahagian muka..hihihihi
setelah 13 hari
.
.
.
.
.
.
.
.
Dahi sudah naik ruam....huhuhu...gambo dia bukak mata masih lum berjaya
di-snap...
tunggu MMs dr mama dia..Lalalala...
~Alhamdulillah dgn kurnian yg Maha Esa~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails