7:59:00 AM

Makan Noodle...

Salam...ok entry kali ni ktorg nk kongsi lg pasal MAKAN....tp kali tentang
noodle...Noodle sgt popular dikalangan bangsa kantonis....dan kini sudah tersebar ni negara2 seperti hong kong, singapura, dan juga Malaysia...
So last weekend ktorg jenjalan...smbil2 tu singgah la kajang...smpai kajang je perut lapor...krung..kreng...dh perut nih....cari punya cari tmpt mkn ktorg teringin la nk try mkn kat noodle station nih! yg bertempat di Metropoint kajang...padahal selalu je lalu lalang depan restaurant ni....tp sbb nak g "Lalalala" kat "Musix Box" nk release tension la kononnyer....tp kali ni g metropint nk mkn je...huhhu..x sempat nk Lalalala...
Ok...dari jauh dh boleh nmpk Logo restaurant nih...ada jgk cawangan di tmpt lain...di shah alam dll...huhu..
Air yg kami order....Ice Lemon Tea dan Hot Lemon Tea..wah sehati sejiwa ke?haha..sy tak suka yg berais semasa hari hujan...;)
ok my hubby order Noodle Wantan +Chic D. Roll..sedap jgk...rasa mcm ala2 western sikit....kene letak perisa pedas baru terangkat pedasnyer....
Sy order Noodle Wantan Spicy Trio...pedas woooo...berasap...rs mcm nk ke tom yam...cikit...n nak ke asam laksa sikit...nk ke sup sikit...ha xtau lah nk kata rs dia mcm mana....dia letak wantan...fish ball...dll....spt dlm gambar...mmg kenyang lah utk menu nih....
:: So kepada yg gemar kn noodle....boleh la cuba singgah ke ::
~ NOODLE STATION RESTAURANT ~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails