1:20:00 PM

Kenduri Kawen...

Yuyuyu...Ahad lepas ktorg xder agenda sendiri...so, my parent ajak g umah org kawen...ni kali kedua kenduri kawen yg ktorg terjah lps ktorg berkahwin...huhuhu...yg kawen ni jiran kat umah Kak min (my luvly mom..)


So ktorg pon layan je la g kenduri kawen...kenduri ni wat kat Dewan P8....

Dalam kepala nk penuhkan perut n nak hadir kn diri je...huhuhu..sejak dh kawen ni kalu g kenduri benda lain dh x pandang dh...pengantin pun dh x heran dh..makeup cmne lawo pun x peduli...majlis gempaq cmne pun x terpengun...maybe sbb dh kawen kot...haha...yg penting perut kenyang..yeah!!Terima kasih Tuan Rumah....Sy sgt knyang... :)

Ok di bawah ni adalah askar kecik yg paling rapat dgn ktorg....(cik ct n cik ajai di hati dia sentiasa....)kadang2 tersasul panggil abg ajai...ungkapan yg keluar dari mulut dia "aku rindu abg ajai!!" hahaha...Nama asakar kecik ni "Najmudin To'yib" masih lum masuk pra -tadika pon lg...tp dia sgt ramah...

Ini pulak kak min..bersama 2 lg anak dara nyer......sy tukang amik gambo....kak min sgt suka bergambar...x payah soh posing2..dia tau2 sendiri...huhuhu..cayalah kak min!

Ini lah muka ktorg lepas kenyang....muka sy pon dh tembam...tp sy x berapa nk heran...masih boleh control2 cun lagi la kot!!!hahaha...cet! podah...

Lepas je kenduri sy ajak la my Family g lepak kat umah...layan TV....sempat jgk la kak min n shira wat kn pizza....emmm..sedap...tp lupa nk capture gamba
pizza....xper la next time k...resipi pon sy leh kasi...no problema....so tu je la xtvt utk ari ahad lepas....xtvt yg sihat bukan?ya!


~ FAmily ~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails