10:13:00 AM

Sayonara serdang raya court!!

Say Gud Bye to Serdang Raya Court Apartments....Finally secara rasminyer kami angkat kaki dari umah lama hubby...yea! Saat yg ditunggu oleh b jgk??hehehe...mmg dia x sabo nk angkat kaki pon...
Appartment ni hanya 1 blok sahaja ok...tp bnyk ragam org2 di sini..membuatkn hubby lemas+rimas saya pon sama...tp dr segi keselamatan mmg dijaga rapi....
"double + triple safety" mcm duduk kat condominium!
Ada pass masuk mcm nk masuk opis tu..
Ada pintu palang yg sgt sensitif.....
Gamba CCTV je x leh nk capture....kang akn menimbul kn keraguan org yg jaga cctv tu kang..heh...ohh ada car stickers ...huhu...dahsyat x dahsyat la duk sini...Tapi ni semua kenangan....
Sayonara Serdang Raya Court!!!


6 comments:

Anonymous said...

isteri sy pn tgl situ,sy tgl damansara sbb sy keje outstation sane sini..so kalu balik sini sy akn jmpe isteri sy yg tgl dgn kwn2 perepuan die...p byk komplain sy dgr...maintanece x wt keje,mtk dwet p xda ape pn die wt,dh 2 ada skali mat bangla mane ntah naik tingkat 8 dlm keadaan berSPENDA jer,dh adu ke maintainece p die suruh rahsia kn!! muke da la cam org gile talak...boleh2 jer die sound wife sy "jgn wt maksiat ye dik"..yg isteri die plak bley sebarkan fitnah kate kami berkhalwat..2 sy g jmpe p maintenace 2 lari..pe la babun sgt prangaikan....sy nk tnye ape msalah die n wife,maruah org 2 n sy nk tnjuk kad nikah kami...bile sy xda,laki maintainece 2 suke pandang slek aw n wife die boleh2 je wt2 ckp dgn hp "aku xphm btol,bertudung tp maruah murah"....skang tgh carikan wife umah len sbb x thn...atlaest bertanye n wife sy ni mmg pndiam n pnakut org nye sbb masih muda..atleast bertanye la kn n ramai org kate dowg songlap dwit pnduduk,.betul ker???

Mr.Mrs. AJ said...
This comment has been removed by the author.
Mr.Mrs. AJ said...

ooyeke..sungguh kurang hajar org itu...that's why la kami pon angkat kaki tak nk duk situ...actually sy sempat duk situ about 1 month je..tu pon rs dh cukup lama sgt duk situ...mintak pindah cpt je...tp psl songlap2 tu x sure la.

Anonymous said...

Puan, boleh ceritakan tak ap masalah yang dihadapi masa tinggal di sini? Baru dlm proses nak beli rumah di sini dan terbaca post puan ni. Risau juga saya takut menyesal nnti

Mr.Mrs. AJ said...

saya mmg rs tak selesa tinggal di sini...1 bulan jer di apartment ni...wlwpun ada sistem sekuriti yg baik...maintenance charge tinggi...kedudukan apartment membuatkan kita ssh nk keluar masuk...dll...hehehe

ahmadi kamarudin said...

Hi..u jadi ke beli rmh ni...sbb sy pun dlm proses beli..takut2 jgk nyesal..

Related Posts with Thumbnails