11:06:00 AM

Rayau-rayau...

Weekend je x lekat kat umah...msti Rayau-rayau...nk latih diri masing2 pasni utk duk rilek2 kat umah..hahaha...okeh pasni we'll try! teruknye la...
bg anda yg sedang mencari perabot rumah boleh kunjungi gedung perabot CAVENZI di balakong!
ha kalu nk tau kat sini lah tmpt SALE sepanjang tahun..so sila lah ke sini ya..
Masa beli barang dapur smpat jgk la tgk2 sushi...so sempat la rembat ikut tekak....cap TESCO!yeah!!hubby hanya mampu makan setengah ketul tuna mayonis sahaja...sushi is not his taste!
Haaa ini taste hubby..saya jugak!!dalam perut tengah proses sushi td...kat mulut bedal char kuey teow kat sg ramal....2nd time makan kat area sg ramal ni...not bad!mcm ala2 gerai BazaaR...
bnyk pilihan makanan2...
char kuey teow kat sini bapok lar...kuahnyer melimpah ruah!!hanya ada satu je gerai yg jual char kuey teow...ramai jgk yg mengorder...sedap mmg sedap...kuah yg meladung ni kering la masuk perut...delicious!!
Next time g try makan satay WILLY lak...made in kajang tau...satay dr kajang je sedap...kajang ni kn satay heaven!org kajang je tau bezakan...hehe...

0 comments:

Related Posts with Thumbnails