9:27:00 AM

"PReSeNT"

tin...tin...
Salam...Baru la dpt nk update blog....skang ni busy nk kemas rumah, almaklumlah kami akn berpindah ke putrajaya...weekend je gerak g putrajaya kemas rumah...fuhhh...penat woooo...tp berbaloi...rumah pun dh selesai di bersihkan...heh! cuma blum pindah barang je lg...my hubby banyak berjasa la..hehe...thanks shayang! nnt kami upload gambar teknik2 mengemas ya...
Sambil bz mengemas...sambil tu jgk ar sibuk shopping barang utk rumah tu....ziarah la dr 1 kedai ke 1 kedai...ye la nk dptkn harga yg berbaloi-baloi ...hah... mata ni melilau la cari2 barang...ada jgk la tercari-cari barang lain...hahaha....sejak kebelakangan ni terasa mcm nk pkai jam je kat tangan nih....tp mmg ada bgtau hubby nk beli jam...kikiki...tiba-tiba nmpk la 1 jam yg menarik perhatian! so tanpa was2 terus masuk kedai jam tu...Emmm...mcm lawo...boleh tahan...menarik....i like....hahah..penat abg cina tu nk tunggu aku wat keputusan....dia kata design yg ni menarik sbb dia lebih tekan kn design kat bahagian tali jam...gud...saya suka!!!kat tali jam ada ukiran "esprit"..simple but nice and trendy!heheh...boleh lah....hubby pon kasi green light...saya mau satu!
"Pure Plenitude Silver Houston"

~ Thanks to Hubby sbb hadiah kan jam nih ~
:: luv u shayang::



~ just nk kongsi....sape2 yg minat "esprit" boleh la kunjungi kedai2 jam 'ori = tulen' yg berdekatan~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails